Segueix-nos a les xarxes socials:

GP d´Holanda

Márquez sortirà des de la primera línia al costat de Bradl

L'alemany es fa amb la 'pole' de Moto2 mentre que Aleix Espargaró aconsegueix la sisena plaça

El pilot alemany Stefan Bradl segueix imparable al Mundial de Moto2 i ni tan sols la pluja ha pogut atenuar el seu domini de la categoria al circuit d'Assen, on ha aconseguit una nova 'pole', la sisena en set carreres aquesta temporada, per davant de Marc Márquez (Suter).

Després concedir un breu descans en MotoGP, els núvols han tornat a prendre el protagonisme en la sessió de qualificació de Moto2, deixant una pluja intermitent que ha convertit la sessió en un maldecap per als equips.

A falta de 25 minuts per la conclusió de la tanda ha aparegut l'aigua, de manera que s´ha mantingut la classificació, amb Bradl en el liderat en marcar un temps d´1:39.305, 295 mil·lèsimes millor que Márquez.

D'aquesta manera, el sòlid líder del Mundial -dobla en punts als seus perseguidors-prolonga el seu domini i apunta a una nova victòria, tot i que la meteorologia inestable igualarà les possibilitats en el traçat holandès.

Tancant la primera línia partirà l'italià Simone Corsi (FTR), que ha relegat a la segona a Thomas Luthi (Suter), Yuki Takahashi (Moriwaki) i Aleix Espargaró (Pons Kalex), mentre que el germà d'aquest últim, Pol, sortirà des de l'onzena plaça.

La pitjor part de la jornada ha estat per Elena Rosell (Suter), que haurà de seguir esperant per ser la primera espanyola que competeix en una carrera mundialista. La valenciana ha caigut en els lliures i no ha pogut competir en els classificatoris, per la qual cosa no ha registrat temps i ha quedat eliminada de cara a dissabte.

Prem per veure més contingut per a tu