Segueix-nos a les xarxes socials:

Coro ja ha igualat els números del serbi Despotovic

El davanter banyolí va marcar ahir el divuitè gol d'aquesta temporada i ja ha atrapat els marcats la temporada passada per l'actual jugador de l'Urawa Red japonès. Corominas encara té tres partits de marge per seguir marcant gols.

Coro ja ha igualat els números del serbi Despotovicaniol resclosa

E

l Girona ja havia fet un salt de qualitat en la seva plantilla. O, això, almenys deia Raül Agné la setmana abans de començar aquest campionat de Lliga. El tècnic de Mequinensa assegurava estar satisfet d'una plantilla molt renovada - i que havia de tenir com a referències ofensives Ion Vélez, Acuña i Saizar- , però llavors Chechu va marxar al Tenerife i el club va fer un darrer esforç per afegir una nova peça ofensiva a l'equip. A Agné li valia tant un jugador de banda com un davanter i, per circumstàncies de mercat, el Girona tancava l'arribada de Ferran Corominas en el darrer dia del mercat (31 d'agost). I aquell fitxatge sí que ha acabat sent el salt de qualitat.

A manca de tres jornades per acabar el campionat, Coro ha marcat divuit gols i, encara que està lluny del pitxitxi de la categoria, Ulloa n'ha 26 marcat per a l'Almeria, el banyolí ja ha igualat els números de Ranko Despotovic. El serbi també va marcar divuit gols la passada temporada, en uns números que li varen acabar valent el fitxatge per l'Urawa Red japonès en el millor traspàs de la història del club, i ara Corominas té tres partits per anar més enllà. La temporada passada, el Girona va comptar amb els gols de Despotovic (18), Jandro (11) i Peragón (11) i, en canvi, aquest any Corominas va per davant del mateix Jandro (9) tot i que ahir, un dia més, el banyolí, va restar-hi importància. "No he vingut aquí per lluitar per objectius inviduals, sinó per ajudar l'equip en tot el que pugui", va dir . "Si marco estic content, però el més important són les victòries de l'equip", afegia el davanter, que creu que el seu bon estat físic i la continuïtat amb Salamero són dues de les claus de la ?ratxa de dianes.

Prem per veure més contingut per a tu