Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilanova prepara l'inici de Lliga amb tota la plantilla excepte Alexis

El xilè es reincorpora avui, a falta de dos dies perquè el Barça debuti contra la Reial Societat

Tito Vilanova té el temps just per fer els últims retocs a l'equip abans que començi el curs. Ahir a la tarda, l'entrenador de Bellcaire d'Empordà va poder comptar amb gairebé la seva plantilla al complet -només hi va faltar Alexis- després que els partits de seleccions deixessin el club blaugrana en quadre a falta de menys d'una setmana per a l'inici de la competició. I és que Vilanova té una agenda ben atapeïda per davant amb cinc partits oficials a banda del Gamper en tot just quinze dies. Els blaugranes s'estrenaran diumenge a les 21.00 hores al Camp Nou davant la Reial Societat. Aquest serà el primer partit de Lliga entre els qual s'intercalaran els dos partits de Supercopa davant el Reial Madrid i el Gamper contra la Sampdoria.

Per a la sessió a porta tancada que van fer els blaugranes ahir a la tarda, el de Bellcaire ja va poder comptar amb Cesc, Piqué, Iniesta i Sergio Busquets, que havien jugat l'amistós d'Espanya de dimecres contra Puerto Rico així com amb Messi, també desplaçat amb l'Argentina. L'única absència va ser la de Alexis, qui s'espera que es reincorpori avui. En l'entrenament -que va comptar amb Tello, Sergi Roberto i Miguel Bañuz del B- Puyol i Dos Santos ja van poder entrenar-se juntament amb els seus companys. En canvi, Thiago va seguir fent treball específic al marge del grup.

D'altra banda, ahir el defensa Adriano Correia va assegurar que es troba "en el millor moment" de la seva carrera esportiva després de solucionar la seva tendència a patir lesions musculars, fet que va condicionar el seu rendiment els dos primers anys com a ablaugrana. Per això, va dir que no li preocupa la competència que tindrà amb Jordi Alba per aconseguir la titularitat al lateral esquerre: "que hi hagi més competència és bo per al club i per a nosaltres mateixos. Aquest any serà un molt bon any, perquè hi ha molta competència a cada lloc". El brasiler també es va mostrar encantat amb Tito Vilanova com a entrenador. "Des que vaig arribar he tingut un bon feeling amb ell. Ara és el comandant, però la filosofia és la mateixa que amb Pep (Guardiola) i no crec que canviïn gaires coses", va explicar.

Finalment, Adriano va donar el vistiplau al fitxatge del camerunès Alex Song: "sempre que sigui per sumar, serà benvingut". El jugador aterrarà a Barcelona si es tanquen les negociacions amb el seu actual club, l'Arsenal, que ahir hauria elevat les seves pretensions per damunt dels 23 milions d'euros mentre que els blaugranes només n'haurien ofert quinze en la seva primera oferta. Tot i això, al club blaugrana són optimistes i creuen que aviat es concretarà la incorporació després del viatge de Josep Maria Bartomeu i Raúl Sanllehí a Londres aquesta mateixa setmana.

Prem per veure més contingut per a tu