Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou repte del Palamós és enllaçar dues victòries consecutives

Ara que ja sap guanyar a casa, el Palamós intentarà aquest migdia (12.00) davant la Muntanyesa encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives a la Lliga. Els homes d'Edu Vílchez (17ens amb 18 punts) mesuren forces davant un rival directe a la classificació com són els barcelonins (16ns amb 17 punts).

Per aquest motiu, el preparador del degà diu que "els punts davant la Muntanyesa valen doble i agafen major transcendència per la proximitat dels dos conjunts a la classificació". El tècnic del Palamós adverteix que "haurem d'estar molt atents perquè ens enfrontem a un rival incòmode que no ens ho posarà fàcil, en un camp de dimensions molt reduides i de gespa artificial".

A més a més, Edu Vílchez considera "un handicap" no poder comptar amb els lesionats David Cano, Joan Pons i Marc Vila, tot i que "Venzal i Calvo s'estan adaptant molt bé en d'altres posicions". L'única peça que recuperen els baixempordanesos per aquest partit, és la d'Iván Díaz, baixa en l'última jornada per sanció.

Prem per veure més contingut per a tu