Amb els tres punts a la butxaca, la plantilla del Llagostera va sortir del Carlos Belmonte amb la satisfacció de començar les vacances de Nadal amb bones sensacions. El grup de futbolistes amb origen arreu de l'Estat va repartir-se per la Península Ibèrica i la resta van fer el viatge de tornada a terres gironines en autocar. Sis dies més tard, tots els integrants de la plantilla van tornar a trobar-se ahir en el retorn a la feina. No hi va faltar ningú, però Pedro Alcalá i Óscar Rico van treballar al marge de l'equip. Aquest últim no juga des de la vuitena jornada i té la porta de sortida oberta si troba un nou destí aquest mercat d'hivern, però ara mateix s'està recuperant d'unes molèsties.

També està lesionat el central Pedro Alcalá, que va fer dos gols a Las Pajaritos, on també va patir una lesió que li ha impedit jugar els dos últims compromisos. "Ara em trobo molt millor, després d'estar tres setmanes parat", va explicar el central. Després d'haver passat les vacances amb la seva gent a Múrcia i Almeria, Alcalá està "il·lusionat i amb les piles carregades per tornar a jugar".

El futbolista, de gairebé dos metres, ha sigut un fix a l'eix de la defensa però, curiosament, els dos darrers duels en què no ha jugat han acabat amb victòria del seu equip. "Els dos últims triomfs han suposat una injecció d'adrenalina i volem allargar aquesta bona dinàmica contra el Girona, però serà complicat".

Entrenament suau

Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez van dirigir ahir la primera sessió per preparar el derbi gironí. Va ser un suau entrenament d'una hora i quinze minuts en què la plantilla va tenir una primera xerrada per realitzar després carrera contínua, exercicis físics i un partidet que va servir com a presa de contacte amb la pilota. "Amb aquest entrenament no es pot valorar res perquè acabem d'arribar de vacances i el primer entrenament de debò serà demà (avui per al lector)", va assenyalar el tècnic Oriol Alsina. El també director esportiu va comentar que "vam començar les vacances molt bé i ara esperem continuar amb bones sensacions. El partit contra el Girona són tres punts més".