Segueix-nos a les xarxes socials:

«Hem fet la pitjor primera part des que sóc entrenador»

Oriol Alsina denuncia «la nul·la intensitat i agressivitat» del seu equipEl tècnic admet que «al minut 18, amb el 3-0, ja estava tot decidit»

«Hem fet la pitjor primera part des que sóc entrenador»aniol resclosa

«Hem fet la pitjor primera part en 13 anys que fa que sóc entrenador de l'equip». No podia ser més clar Oriol Alsina ahir als vestidors de l'estadi de Santo Domingo després del dolorós 6-1 encaixat contra l'Alcorcón, en un duel del qual el tècnic del Llagostera va lamentar «la nul·la intensitat i agressivitat» mostrada pels seus jugadors. Per a Alsina, al minut 18, després d'haver encaixat el 3-0, «tot estava decidit», i per això, malgrat que es va plantejar fer canvis, ho va acabar descartant. «Ens han passat per sobre», va afegir.

El tècnic va dir que s'havia equivocat a l'hora d'escollir els jugadors que van actuar ahir a Alcorcón. Segons ell, va fer un plantejament massa ambiciós, situant a la gespa massa jugadors de caire ofensiu, que van servir en safata les arribades dels locals. «Cada atac seu era una jugada de gol», va lamentar Alsina, tot i que també va deixar clar que «molts jugadors no han estat al seu nivell». Això sí, per l'entrenador dels blaugranes «m'estimo més perdre un dia per 6-1 que no pas sis dies per 1-0».

Al descans, amb el partit sentenciat (5-0), l'única consigna que va donar als seus jugadors va ser que «traguessin la dignitat i que malgrat tenir el duel perdut, no era el mateix perdre per cinc o més gols que intentar marcar i mostrar una altre cara. Almenys a la segona part no hem abaixat els braços i el parcial ha estat d'1-1». Si va haver de buscar alguna conclusió positiva va ser que «estem tornant a donar minuts a gent que surt de lesions com Querol, Chumbi i Emilio, i en un parell de setmanes podrem recuperar René».

Alsina va insistir que «hem jugat molt malament, molt desencertats, i sense gens d'intensitat ni d'agressivitat. La imatge ha sigut molt dolenta, la pitjor versió del Llagostera. L'equip gironí segueix sense guanyar fora de casa, on només ha tret un punt en cinc sortides ?(Girona), per la qual cosa l'entrenador admet que «aquesta segueix sent la nostra gran assignatura pendent».

Prem per veure més contingut per a tu