Segueix-nos a les xarxes socials:

Annasse Mahboub obté l'estatal juvenil de 5.000

L'atleta de l'A.A. Palamós va participar al Campionat d'Espanya de Fons en pista que es va celebrar a la ciutat portuguesa de Maia

Annasse Mahboub obté l'estatal juvenil de 5.000Marc Martí

L'atleta de l'Associació Atlètica Palamós Annasse Mahboub va aconseguir el Campionat d'Espanya de 5.000 metres en categoria juvenil, després d'imposar-se a la cursa d'ahir a Maia a Víctor Illera. Mahboub va aconseguir completar la distància amb un temps de 15:03,44, gairebé cinc segons per davant del segon classificat (15:08,21). En tercera posició va finalitzar Jesús Álvarez (15:09,36).

El jove atleta palamosí (setze anys) ja ha aconseguit, aquesta temporada, proclamar-se Campió d'Espanya en Pista Coberta en la distància de 3.000 metres lliures (Salamanca, el 5 de març) i es va imposar al Cros de la Constitució a finals de l'any passat.

Mahboub, que entrena sota les ordres de Josep Carballude, ha millorat considerablement els seus millors registres en 5.000 de la temporada passada, que va marcar 15:22,02.