Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils vol imposar un «alt ritme de joc» per sorprendre el Zamora

El Bordils vol imposar un «alt ritme de joc» per sorprendre el Zamora

Una setmana després de la treballadíssima victòria contra el Barça el Bordils afronta aquesta tarda (18.00) un altre repte complicat a la pista del Zamora. Com advertia ahir el tècnic Pau Campos, «són un equipàs, cridats a tornar a l´Asobal molt aviat. A casa estan, a més a més, intractables, i hi han guanyat tots els partits». Per intentar sorprendre el Zamora, el Bordils apostarà per imposar «un ritme de joc alt», aprofitant el joc físic del rival i el fet que van jugar partit de lliga dimecres, tombant l´Amenábar (el Bordils, en canvi, descansava, perquè havia avançat al mes passat la visita a Palma del Río).

L´anàlisi de l´entrenador bordilenc també afegia que «són un bloc molt competitu. Els agrada imposar un ritme lent, i quan agafen un avantatge de dos o tres gols sembla que el partit està mort». «En aquest sentit va destacar que «disposen d´una defensa 6-0 molt tancada» i va subratllar que «són capaços de guanyar partits fent molt pocs gols». A l´hora de destacar algun jugador, elogiava Octavio Malagán, que fa dues temporades va ser designat el millor debutant de l´Asobal, coincidint amb el pas del Zamora per la màxima categoria, que ara aspira recuperar.

El Bordils viatja amb les baixes de Combis i Mario, per motius laborals, a banda dels lesionats Marc Prat, Palahi i David Masó. Campos va destacar que «l´equip està amb molta moral després de guanyar el Barça i anirem amb ganes de fer un bon partit».

Prem per veure més contingut per a tu