Segueix-nos a les xarxes socials:

Una gran segona meitat dona la victòria al Palamós contra el Granollers a casa

Narcís Barrera, que havia entrat a la segona meitat, marca l'únic gol del partit i acaba expulsat després d'una tangana per una dura entrada a Agi

Una gran segona meitat dona la victòria al Palamós contra el Granollers a casamarc martí

Ara que ha començat el Carnaval, el Palamós va aprofitar el temps de descans per posar-se la disfressa de piconadora i esclafar el seu rival. No li va clavar sis gols com van fer els vallesans a la primera volta, però tant se val perquè són tres punts que valen el mateix i a més a més fan que el Palamós superi el Granollers a la classificació. En una segona meitat immensa, els de Mármol van atropellar el Granollers i es van apoderar amb tota justícia dels tres punts. L'única nota negativa, a banda de les 7 grogues que van veure els locals més l'expulsió de Barrera, va ser que la victòria no fos més àmplia per no haver de patir més en el tram final.

La tramuntanada groc-i-blava de joc ofensiu en els segons 45 minuts va ser espectacular i els d'Albert Cámara no sabien ni podien aturar els atacs dels Jaume Duran, Cornellà, Bonaventura, el totcampista Barrera, o l'imparable Agi. La primera part es va caracteritzar per la monotonia i la manca de profunditat, cap dels dos conjunts s'apropava amb perill ni a la porteria palamosina de Manzano ni a la vallesana de Colchero. Fruit del bon treball de les defenses i de la poca inspiració dels davanters, el resultat més lògic, com així va succeir, va ser el d'empat a zero.

La metamorfosi dels palamosins a la segona meitat va ser espectacular. El Granollers va començar a cedir terreny a causa de l'empenta dels de Mármol, que van prémer l'accelerador sense contemplacions i l'atac i gol dels del Baix Empordà va ser constant. El Granollers, entaforat a la vora de la seva àrea, no sabia com treure's la pressió dels palamosins, i aquesta superioritat encara es va accentuar més amb l'ingrés de Barrera i Bonaventura, dos autèntics maldecaps per als defenses visitants.

Al minut 62 el futbol va ser just amb el Palamós. La insistència dels de Mármol va obtenir premi quan en una doble rematada, Narcís Barrera no va perdonar i des de l'interior de l'àrea va obrir la llauna. El poc públic present ahir a l'estadi, potser per la ressaca de la presentació del Carnaval de la nit abans, xalava de valent i més que ho hagués pogut fer si les ocasions de Bonaventura i Medina haguessin acabat al fons de la xarxa granollerina.

Al final del partit, una dura entrada del defensa Gerard Font sobre Agi, va provocar l'expulsió del granollerí, que va desencadenar la posterior picabaralla amb expulsions del local Barrera i del visitant Javi Sánchez.

Prem per veure més contingut per a tu