Victòria sense discussió de l'Spar Citylift Girona a la pista de l'Embutidos Pajariel Bembibre en un partit que ha quedat decidit als primers minuts. Si les gironines han tancat el primer quart amb 10 punts d'avantatge, un parcial de 14-27 al segon ha acabat de decantar la balança a favor de les visitants, que s'han passejat els últims 20 minuts sense deixar que el seu rival s'acostés al marcador i ampliant el seu avantatge fins els 37 punts.

Ify Ibekwe, amb 21 punts i 16 rebots, ha estat la jugadora més desequilibrant de l'Uni, que ha tingut en Artemis Spanou (19 punts) i Haley Peters (16 punts) altres de les seves màximes anotadores. Amb aquest resultat, l'equip d'Èric Surís confirma el seu segon lloc a la classificació i encara de la millor manera possible una setmana en la que s'enfrontarà de manera consecutiva al Perfumerias Avenida (dimecres) i al Cadí La Seu.