Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olympiacos serà el rival de l'Uni en els setzens de final de l'Eurocup

La FEB fa oficial que Saragossa serà l'escenari de la Copa amb el Mann Filter d'organitzador

L'Olympiacos serà el rival de l'Uni en els setzens de final de l'Eurocupfiba europe

El dijous 4 de gener, o el dia abans si el conjunt grec així ho decideix, l'Spar Citylift Girona jugarà a la pista de l'Olympiacos en l'anada dels setzens de final de l'Eurocup. El partit de tornada serà la setmana següent a Girona, dimecres o dijous en una fase de calendari molt atapeït per a l'equip d'Èric Surís que aquell dissabte, 13 de febrer, rebrà el Perfumerías Avenida en lliga.

L'Olympiacos havia perdut de 4 punts a Bucarest, però ahir no va tenir problemes per capgirar l'eliminatòria derrotant el Sepsi per 67-56 a Atenes. Les gregues van anar per davant des del principi del partit, 17-12 al final dels primers deu minuts amb 7 punts de la veterana ex-Uni Chatzinikolaou, i ha decidit l'eliminatòria en el segon quart amb la nord-americana Macaulay dominant en el joc interior (37-16 al descans). Amb més de vint punts d'avantatge en el marcador, l'Olympiacos ha acabat aixecant el peu de l'accelerador per guanyar al final d'onze punts (67-56). Vicky Macaulay va acabar amb 16 punts i 9 rebots, però la màxima anotadora va ser la grega Maltsi, amb 17. Les veteranes Kaltsidou i Chatzinikolaou també tenen un paper important en l'equip que dirigeix la grega Eleni Kapogianni, a més de l'altra nord-americana: Andersson. A la lliga grega, l'Olympiacos és líder amb nou victòries en nou partits.

L'eliminatòria contra l'Olympiacos serà la primera gran cita per a l'Uni en un mes de gener que tindrà el seu punt àlgid amb la Copa que es farà a Saragossa entre el divendres 19 i el diumenge 21. La FEB va confirmar ahir que el Mann Filter serà l'amfitrió d'una competició que es jugarà al Principe Felipe en una seu que ha ballat fins a darrera hora per la renúncia del Perfumerías Avenida. Sense cap candidatura presentada, la FEB estudiava l'opció de portar la Copa a Valladolid, però la classificació del Mann Filter va obrir una porta que la federació ha aprofitat.

Prem per veure més contingut per a tu