Segueix-nos a les xarxes socials:

HOQUEI

El Citylift Girona es classifica per la Copa del Rei

Brillant victòria de l'equip de Ramon Benito contra un rival directe

El Citylift Girona s'ha classificat brillantment per la Copa del Rei d'hoquei que es jugarà a Lloret el mes que ve. Només quedava una plaça en joc, que s'havia de decidir aquest matí a la pista del Vendrell. L'empat o el triomf donaven el premi als gironins. Als locals només els valia guanyar. Al final el Girona ha sigut molt superior i no ha patit per assegurar els tres valuosos punts.

Marc Palazón i Pelicano han situat abans del quart d'hora de partit un 0-2 força concloent. Els locals han escurçat distàncies però Gelmà abans del descans ha fet el tercer. A la mitja part s'hi ha arribat amb un 2-3 que encara prometia emocions fortes. A la represa el Citylift Girona no ha donat opció al rival: Palazón i Pelicano han situat el 2-5 que els locals han retallat de penal abans del 3-6 de Gelmà. A 43 segons del final ha arribat el 4-6 definitiu.

El Girona i el Lloret, com a amfitrió, seran els representants gironins a la Copa.

Avui els selvatans han perdut clarament a casa contra l'Igualada (0-3) mentre el Corredor Mató Palafrugell també ha caigut contra l'Arenys de Munt (3-2) un rival directe en la lluita per la permanència a l'OK Lliga.

Prem per veure més contingut per a tu