Segueix-nos a les xarxes socials:

Garrido ha necessitat vuit jornades per treure l'Olot del descens directe

Garrido ha necessitat vuit jornades per treure l'Olot del descens directeisaac planella

L'efecte Raúl Garrido continua en esplendor. El tècnic valencià, que va arribar a Olot a mitjan novembre, n'ha fet prou amb vuit jornades per treure els garrotxins, que semblaven pràcticament condemnats, dels llocs de descens directe. Gràcies a la victòria de diumenge contra el Badalona (2-0) al Municipal, l'equip grana ja suma 22 punts i ha atrapat la plaça de promoció de permanència. La salvació directa, que quan va arribar l'actual entrenador era a 7 punts de distància, és ara a només 2. En qualsevol cas, més enllà dels números, l'Olot transmet un aire molt diferent del que tenia amb Martin Posse a la banqueta i ha aconseguit reenganxar-se a la lluita per mantenir la categoria en tot just un parell de mesos.

Posse va ser destituït després de l'empat sense gols contra el Vila-real B, en la jornada 14. Aquell resultat trencava una funesta ratxa de cinc derrotes seguides, però no li va ser suficient a l'argentí per mantenir-se en el càrrec. L'aposta del secretari tècnic Sergi Raset va ser Raúl Garrido, un preparador amb contrastada experiència a la categoria en equips com l'Huracán, l'Olímpic de Xàtiva i l'Eldenc. Amb el valencià, els garrotxins han multiplicat les seves prestacions. En aquestes vuit jornades l'equip ha sumat tres triomfs (Lleida, Sabadell i Badalona), quatre empats (Formentera, Mallorca, València Mestalla i Hèrcules) i una única derrota (Elx).

Aquell equip que a mitjans novembre era divuitè amb 9 punts i una única victòria, es troba, vuit jornades després, en posició de promoció de permanència i ha aconseguit, entre d'altres fites, superar un rival com l'Atlètic Balears que aleshores tenia a 7 punts de distància a la classificació. L'Olot també és un altre en l'aspecte golejador; si en els primers 14 partits només havia vist porta 10 vegades, ara porta aquest mateix nombre de gols en les 8 jornades que fa que Raúl Garrido el dirigeix. El proper repte és diumenge al camp del cuer, l'Aragó, on estarà en joc el tercer triomf consecutiu.L'opció Xumetra

A poc més d'una setmana per al final del mercat d'hivern, l'arribada de Jordi Xumetra és cada cop una opció més factible. Sense equip des que va deixar el Saragossa a l'estiu, diumenge era al Municipal. De moment ahir el club va anunciar un principi d'acord per a la sortida de Nacho Pérez, que fitxarà pel Guijuelo, també de Segona B.

Prem per veure més contingut per a tu