Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils assoleix un important triomf que el manté fora del descens

Segona victòria seguida dels de Catarain, que són onzens amb un punt de marge sobre el perill

El Bordils assoleix un important triomf que el manté fora del descensMARC MARTÍ

El Bordils va encadenar ahir la segona victòria consecutiva, davant l'Agustinos d'Alacant, per 28 a 21. Tot i així, els de Sergi Catarain continuen a un punt de la zona de descens després de la victòria del Villa de Aranda a la pista del Lanzarote (23-25).

El tècnic bordilenc va plantejar una defensa 6-0 que va ser molt contundent i va tancar les línies de passada al seu home referència. A més, el porter blanc-i-verd també va estar fi sota els pals.

Això va fer que després d'uns 15 primers minuts amb intercanvi de gols, els locals van començar a distanciar-se al marcador i anar alternant avantatges de tres i quatre gols fins arribar al descans amb el marcador d'11 a 7.

En la represa, els blanc-i-verds van sortir una mica relaxats i Catarain va haver de demanar temps mort per mirar de reestructurar l'equip.

Jordi González va parar un penal i aquest va ser el punt d'inflexió, que va fer que el Bordils és tornés a ficar dins el partit i augmantés l'avantatge respecte al rival.

Als 17 minuts de la segona part els de Catarain dominaven per set gols (22-15), un avantatge que no abandonarien fins al final del partit, que va acabar amb 28 a 21 al marcador.

Els màxims golejadors del partit van ser els locals Oriol Márquez i Arnau Palahí, tots dos amb 6 dianes.

Sergi Catarain va declarar estar content per la victòria perquè «vam acabar la primera volta amb un triomf i hem començat la segona amb victòria davant un rival que allà ens va guanyar i ara tenim l' average a favor».

Així i tot, l'entrenador gironí no estava gaire content amb els resultats que es van produir en la jornada d'ahir perquè el Bordils continua a un punt del descens. Però es va mostrar positiu perquè «són equips que han venir a casa» tot i que va concloure que «serà molt complicat» i que platejaran la setmana amb l'objectiu d'anar a guanyar a la pista del Sinfin.