Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils es fa fort a casa, derrota el Cisne i seguirà fora dels llocs de descens

?L'equip entrenat per Sergi Catarain derrota un dels rivals més potents de la categoria amb encert en atac i David Masó liderant l'equip en defensa

El Bordils es fa fort a casa, derrota el Cisne i seguirà fora dels llocs de descensaniol resclosa

Després de perdre a la pista del Sinfín la setmana passada, el Bordils va sumar ahir a la tarda una nova victòria, la cinquena seguida com a local, davant el Cisne, equip de la part alta de la classificació. Un triom que permet als blanc-i-verds estar una setmana més fora de la zona de descens. Actualment són desens, però a un punt del descens.

Els locals van sortir amb la mentalitat d'aconseguir la victòria per mantenir-se fora del descens, i des de l'1-0 inicial van dominar el marcador.

Aquest domini al marcador va tenir com a protagonista David Masó, que va ser un mur en defensa. I a la gran defensa també li hem de sumar l'encert en atac de jugadors que van sumar cinc o més gols: Moreno (7), Palahi (6) i Márquez (5). Amb el pas dels minuts, els de Catarain van anar ampliant el seu avantatge al marcador i als 15 minuts dominaven per cinc gols (9-4). Un avantatge que l'equip rival va retallar amb un parcial de 0-5, i es va arribar als últims cinc minuts de la primera meitat amb un 10-9.

Al descans s'hi va arribar amb una diferència de dos gols (15-13), després que els visitants fessin un parcial de 0-3 en l'últim minut i mig. Abans, el Bordils n'havia fet un de 5-1.

A la represa, un gol del Cisne va fer posar l'equip visitant a un gol de diferència (15-14), però els gironins no volien complicacions i van tornar a fer un parcial de 5-1 (20-15) per tornar-se a allunyar en el marcador quan s'havia jugat gairabé un quart de la segona meitat.

Després, els gallecs ja no van poder reduir distàncies per apropar-se de nou al marcador. Des del 20-15 fins al final, la distància més propera que van arribar a estar els visitants va ser de tres gols (27-24 i 28-25).

Així, el partit va acabar amb un avantatge còmode per al Bordils, que es va tornar a fer fort, de nou a casa. El resultat final de 30-26 així ho corrobora.

La millora dels de Sergi Catarain en aquest inici de segona volta està a la vista. El balanç dels gironins en els tres primers partits de primera volta era de cap victòria i tres derrotes. En aquesta segona volta és de dues victòries i una derrota.

El pròxim rival del Bordils serà l'Amenabar, tretzè en la classicació. El partit serà el pròxim dissabte (19:30) al Pavelló Municipal de Zarautz, a Gipúscoa. Un rival directe per la permanència si tenim en compte que des del desè classificat (Bordils), al catorzè (Lanzarote) que marca zona de descens, només hi ha un punt de diferència.

Prem per veure més contingut per a tu