Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palamós es disfressa de líder però es queda amb la mel als llavis

Quart empat consecutiu d'un degà que s'avança contra l'Espanyol B gràcies al gol matiner de Kike Sánchez però que rep l'empat al minut 79

El Palamós es disfressa de líder però es queda amb la mel als llavisDavid Aparicio

Per Carnaval, el Palamós va escollir la disfressa de líder i a punt va estar de fer-la grossa. Durant 76 minuts el degà va mantenir viu el somni de convertir-se en el primer equip que guanya al líder Espanyol B, però el filial periquito va sortir viu de la Costa Brava i ja fa 25 partits que no perd. Hi ha resultats que tot i no ser una victòria, t'enforteixen i poden significar un punt d'inflexió. Ningú diria, veient el que es va veure ahir, que 44 punts separen a ambdós equips. És cert que el degà fa nou jornades que no guanya (5 derrotes i 4 empats), però, plantar cara amb el sacrifici, amor propi i lluita que van oferir els homes de Pitu Batlle, fa pensar que la llum al final del túnel arribarà un dia o un altre.

El tècnic escalenc encara no ha estrenat el seu caseller de victòries com a entrenador de la Tercera Divisió, però, amb el quart empat consecutiu, tots ells a un gol, el Palamós demostra que amb el canvi de tècnic l'equip progressa adequadament i mossega des del minut 1 fins que l'àrbitre xiula el final. En la prèvia, Pitu Batlle va admetre que l'Espanyol B juga una altra Lliga, però, alhora, no va renunciar a la victòria.

Els locals van sortir molt endollats i van aconseguir el primer gol, l'extrem Nahuel des del costat dret va fer una assistència a l'interior de l'àrea i Kike Sánchez no va fallar (1-0, min.3). L'alegria de fer el primer gol amb el seu nou equip li va durar poc a l'ex-Olot perquè al minut 13 va haver de deixar el seu lloc a Marc Medina per una lesió. A la primera meitat, els visitants ho van intentar mitjançant un parell d'ocasions de Doncel i Gómez, però el novament titular Quinti va resoldre bé.

A la represa, el domini va passar a mans dels blanc-i-blaus davant un Palamós molt intens i que tampoc renunciava a fer més gran la diferència. Marc Gelmà, va disposar d'una gran ocasió al minut 58, però el seu xut de falta va impactar al travesser. El matx arribava a la seva fi i els de David Gallego, van aconseguir pescar un punt gràcies a un fort xut que va néixer amb una centrada des de la banda esquerra, que Chávez va rematar a deu minuts per a la conclusió.