Segueix-nos a les xarxes socials:

Bon paper de l'equip femení Tramuntana al Campionat d'Espanya d'«ultimate frisbee»

Bon paper de l'equip femení Tramuntana al Campionat d'Espanya d'«ultimate frisbee»distèrics

L'equip d' ultimate frisbee gironí Tramuntana va participar aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya Women 2018 celebrat a la platja del Cabanyal de València. Tramuntana va acabar en una meritòria 9a posició tenint en compte que va haver de jugar quatre partits el dissabte i tres el diumenge amb només 7 jugadores. En la categoria femenina hi van participar un total de 19 equips de tot el territori nacional i les campiones van ser les jugadores de l'equip de la Corunya Parrochas, que es van imposar a la final a Crema Catalana de Barcelona.

El Tramuntana Girona va començar la jornada de dissabte amb una derrota (6-8) contra el Mubidisk Lanzarote. El següent partit va acabar amb victòria després de superar el CasalletesValènciaper 9 a 10. Finalment, el resultat del tercer partit de dissabte també va ser advers. Va ser una derrota de nou contra el Mubidisk Lanzarote (12-7). Diumenge, és a dir, ahir, el Tramuntana Girona es va desfer del Quimera Salamanca (7-9), i del Croquetas Saragossa (1-11).

El proper estiu l'equip s'enfronta a un repte major, el Campionat del Món d' ultimate frisbee (WUCC 2018), que enguany se celebra del 14 al 21 de juliol a Cincinnati (Estats Units). Disctèrics és el primer equip català de la història a arribar a la màxima competició en aquest esport. L'equip volarà a Ohio el 12 de juliol i competirà amb els millors equips del món durant una setmana. Per a l' ultimate gironí és tot un orgull poder participar en aquest campionat que els pot impulsar internacionalment, segons expliquen des del mateix club.

Prem per veure més contingut per a tu