Segueix-nos a les xarxes socials:

Paula Martí Fructuoso obté l'or en l'estatal de figures obligatòries

Paula Martí Fructuoso obté l'or en l'estatal de figures obligatòriesdiari de girona

El Campionat d'Espanya de figures obligatòries que es va disputar el cap de setmana a Palafrugell va coronar Paula Martí Fructuoso campiona d'Espanya de la categoria júnior i Sònia Alsina, de categoria juvenil, subcampiona d'Espanya.

Les patinadores del CPA Palafrugell, coneixedores com ningú de la pista del Baix Empordà, han sabut defensar totes les figures, i només petits detalls han fet que la palafrugellenca Sònia Alsina, no pogués aconseguir el títol. Malgrat tot, el seu segon lloc, fa que sigui la primera vegada que puja a un podi estatal i es guanya per mèrits propis, la possibilitat de participar a la Copa Alemanya, amb la selecció espanyola. A la categoria júnior, la representació gironina anava a càrrec de les germanes Carla i Paula Martí. Segona i Primera en el territorial i tercera i quarta en el català, han defensat amb molta seriositat les figures que han tingut, essent Paula Martí Fructuoso, que aconseguís una puntuació de 101 punts i que donava, per primera vegada el títol de campiona d'Espanya. Petits errors, varen fer que els jutges penalitzessin Carla Martí, que d'aquesta manera es quedava a les portes del podi.

Laura Grau, lluny del podi

La participació de la patinadora local a la categoria sènior no va ser tot el destacat que s'esperava, tot i que Laura Grau va intentar fer les figures de la millor manera possible. L'única representant gironina de la categoria sènior es va esforçar al màxim, tot i que al final va quedar en darrera posició, en un resultat final que no es pot considerar com a decebedor perquè per arribar a competir en els estatals ha hagut de passar el filtratge tant en classificació com en puntuació tant en el campionat territorial com en el català.

Prem per veure més contingut per a tu