Segueix-nos a les xarxes socials:

El Guíxols s'apunta l'històric derbi contra el Vilartagues

Els gols de Riki, Brice i Sanku a la segona part marquen la diferència entre els dos equips de Sant Feliu al Sunyer i Arxer

Guíxols-Vilartagues a l'estadi Sunyer i Arxer

3

El Guíxols s'ha emportat aquesta tarda l'històric derbi contra el Vilartagues. Mai els dos clubs més representatius de Sant Feliu s'havien trobat en un partit oficial de lliga i aquesta tarda ho han fet en un duel de Segona Catalana. Per si això no fos prou atractiu, a més a més els dos clubs comparteixen el mateix president, Jordi Cambronero, que també és el màxim responsable de l'EF Sant Feliu.

El derbi ha omplert la tribuna de l'estadi Sunyer i Arxer. La primera part ha sigut molt igualada i ha acabat amb l'empat a zero inicial. A la represa el Guíxols ha marcat la diferència amb tres gols de Rike, Brice i Sanku, aquest últim, de penal. A més els visitants han jugat més de mitja hora amb deu jugadors. El Guíxols amb aquesta victòria es manté imbatut i lidera la categoria després d'haver guanyat els 4 partits del campionat disputats fins ara. El seu objectiu és retornar a Primera Catalana.

Prem per veure més contingut per a tu