Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada desaprofita dues oportunitats i perd davant del Vila-real

Suárez, que ja havia tret una bona mà en d'altres ocasions, no ha pogut fer res per evitar que un xut d'Enric entri al fons de la xarxa

El Peralada ha perdut aquest migdia al Municipal davant del Vila-real B (0-1) i continua endinsat a la part baixa de la classificació amb la dinàmica de no conèixer la victòria. Els de Chicho han plantejat una millor primera part creant més perill a l´àrea rival, però un gol d´Enric a la segona ha trencat tota la dinàmica. Això sense comptar les oportunitats que el filial de l´equip blanc-i-vermell ha deixat escapar. La primera ha sigut derivada d´un penal que ha fallat Andzouana als cinc minuts de joc. El seu xut a la dreta de Fuoli s´ha vist escapçat pel porter, que ha llegit molt bé el llançament. I la segona, la vermella directa per al Vila-real B. Tot i comptar amb un home més per l´expulsió de Pacheco al tram final, els xampanyers han anat perdent intensitat i no han estat capaços de remuntar. La polèmica ha estat protagonista dels últims minuts, on s´ha lluït poc futbol.