Segueix-nos a les xarxes socials:

Laia Palau Aler Spar Citylift Girona

«La màgia de la Copa és que tothom es creu que pot fer coses grans»

«La màgia de la Copa és que tothom es creu que pot fer coses grans»marc martí

Als seus 39 anys, Laia Palau serà una de les atraccions d'una Copa que ha guanyat 4 cops amb el desaparegut Ros Casares de València, però que la barcelonina no juga des de l'any 2012

Fa un parell d'anys ni pensava que tornaria a jugar una Copa, oi?

No. De cap de les maneres. Pensava que no tornaria a jugar més aquí a Espanya i ara em veig en una Copa, que tampoc n'he guanyat tantes. No és una competició fàcil de guanyar. Amb València l'he guanyat quatre cops, però no tots els anys i això que érem favorits. La darrera va ser la del 2011, perquè l'any següent la vam perdre.

La Copa sembla que agrada a tothom, a Laia Palau també?

La Copa és un torneig especial que té de màgic que tothom es veu amb opcions de fer-hi coses grans. Estic molt contenta que hagin recuperat el format de 8 equips, perquè jo soc de tota la vida i m'agraden les coses clàssiques amb quarts de final, semifinal i final.

Així comencem pels quarts de final: València

Tenim un primer partit complicat. Tothom està aquí dient que hem de guanyar el Salamanca però jo crec que el València juga un bàsquet bastant bonic i haurem d'estar molt atentes. A un partit poden passar moltes coses... Espero que a dins del torneig anem creixent i guanyant en confiança per, si aconseguim arribar a la final, arribar-hi en les millors condicions possibles. Venim amb bona dinàmica, però també amb canvis per la recuperació de la Bea, la marxa de la Shay i l'arribada de la Gabby.

Prem per veure més contingut per a tu