Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada rasca un empat agònic amb un home més contra l'Espanyol B

Els de Chicho s'avancen a la primera part amb un gol de Pachón, però fan perillar la segona permetent dos gols dels visitants que Andzouana dilueix amb l'empat

El Peralada-Girona B ha deixat escapar una oportunitat d'or aquest migdia al Municipal i s'ha hagut de conformar amb un empat contra l'Espanyol B (2-2). Els de Chicho han fet una gran primera part i al minut 17 ja tenien l'avantatge al marcador amb un gol d'Àlex Pachón. Abans d'arribar al descans, l'expulsió amb vermella directa de Nacho semblava que els permetria mantenir la tònica però ha passat tot el contrari.

A la represa, els peraladencs han sortit sense idees i el filial perico ho ha aprofitat clavant dues dianes per fer encara més grossa la ferida. Olorar la derrota els ha fet reaccionar per tornar a portar la batuta del joc i després de moltes ocasions frustrades Andzouana ha vist fortuna rebent una assistència de Giorgi que ha transformat amb gran definició (min. 86).