Segueix-nos a les xarxes socials:

Àlex Formento agafa el relleu de Quim Costa al Girona

El fins ara director esportiu i persona de confiança de Marc Gasol assumirà el càrrec d'entrenador fins a final de temporada

Àlex Formento agafa el relleu de Quim Costa al GironaAniol Resclosa

Marc Gasol ha optat per una persona de la seva màxima confiança per agafar el relleu de Quim Costa i el fins ara director esportiu Àlex Formento serà el nou entrenador del primer equip del Bàsquet Girona a LEB Plata. Formento debutarà aquest diumenge a la tarda en el partit contra el Juaristi a Fontajau amb l'objectiu d'intentar classificar l'equip per a l'eliminatòria d'ascens a LEB Or.

El pas endavant de Formento representarà la seva primera experiència a les banquetes perquè, després de retirar-se als 33 anys, el nou tècnic del Bàsquet Girona va treballar primer en una agència de representació de jugadors i després ja es va vincular a Marc Gasol ajudant-los en diferents projectes com han estat la creació del mateix club ara fa cinc anys.

En aquesta segona fase, a la qual havia arribat amb un balanç que convidava a pensar que lluitaria per l'ascens, el Bàsquet Girona només ha guanyat l'Estela (66-63, a Fontajau) i, en canvi, ha perdut contra Navarra (73-70), Marin (63-70), Zornotza (89-66) i Zamora (87-68). Tot i la seva frustrant sèrie de derrotes, a set jornades per acabar aquesta segona fase de la lliga el Bàsquet Girona continua a només una victòria de la cinquena posició que dona dret a jugar l'eliminatòria d'ascens perquè, ara mateix, són setens amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes el mateix que el setè (Múrcia) i el sisè (Navarra). El cinquè lloc l'ocupa l'Almansa amb 8 victòries i 7 derrotes.

Prem per veure més contingut per a tu