Segueix-nos a les xarxes socials:

El Deportivo posa un peu a Primera en derrotar el Mallorca

Els gallecs van dominar el partit davant un rival que va jugar amb un futbolista menys tota la segona part

El Deportivo de la Corunya va fer un pas de gegant per tornar a Primera Divisió després d'imposar-se al Mallorca (2-0) en el primer partit de la final del play-off d'ascens gràcies als gols de Fede Cartabia, a la primera meitat, i de Quique González a la recta final, després que l'àrbitre assistent donés emoció a la jugada esperant més d'un minut per concedir el segon gol. L'equip de José Luis Martí va ser millor i ho va reflectir al camp des de ben aviat disposant d'ocasions. Els locals, que van ocupar l'última plaça de la fase de promoció, han arribat en plena forma a la batalla definitiva i ho estan demostrant. Ahir, davant el seu públic, es van acostar a l'elit amb un partit molt complet i davant un rival minvat en jugar amb deu tota la segona meitat, després d'una forta puntada de peu a la cara de Pedraza a Bergantiños que va provocar que aquest hagués de ser substituït. El capità del Deportivo va haver de ser traslladat a l'hospital, on es va confirmar que no té res greu.