Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada acaba golejat contra un Espanyol que ja pensa en Europa

A una setmana de la seva estrena en la prèvia d'Europa, els blanc-i-blaus es posen a prova contra el nou Peralada d'Albert Carbó que aguanta fins al descans (0-2) però baixa el nivell amb els canvis

El Peralada acaba golejat contra un Espanyol que ja pensa en Europarcd espanyol

La programació de l'amistós d'ahir contra l'Espanyol va obligar el Peralada a començar la seva pretemporada abans del que tenia previst i, amb només quatre entrenaments a les cames, el conjunt que aquesta temporada entrenarà Albert Carbó a Tercera Divisió va caure clarament golejat contra un equip de Primera. Els locals, amb un equip nou de dalt a baix després de la seva desvinculació de Girona, varen aguantar bé a la primera meitat (0-2), però el desgast i el reguitzell de canvis amb l'entrada de molts juvenils va acabar facilitant la golejada de l'Espanyol (0-6).

Mentre les possibles sortides de Marc Roca (Bayern de Munic), Borja Iglesias (Betis) i Mario Hermoso (Atlètic de Madrid) continuen centrant l'atenció mediàtica, David Gallego va fer jugar ahir el dos últims en el seu primer onze titular de l'estiu. Melendo i Ferreyra varen marcar els dos primers gols de l'Espanyol en una primera part en què el Peralada, amb els jugadors amb més experiència a Tercera Divisió, va aguantar molt bé. Pol Lozano va fer el 0-3 en el minut 55 i, ja en el tram final de partit, Puado i Pipa van fer anar de corcoll el Peralada, que va acabar encaixant el contundent 0-6 final.

Prem per veure més contingut per a tu