Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordi Trias anuncia la retirada després de 20 anys al bàsquet professional

El veterà pivot, de 38 anys, s'haurà acomiadat jugant el curs passat amb el Bàsquet Girona

Jordi Trias anuncia la retirada després de 20 anys al bàsquet professionalDavid Aparicio

Jordi Trias ha anunciat aquest matí, a travès d'una emotiva carta a les xarxes socials, que es retira després de 30 anys jugant a bàsquet, 20 d'ells com a professional. El Bàsquet Girona, on va militar la temporada passada, haurà estat el seu darrer equip i li haurà permès haver-se acomiadat a casa, a Fontajau, on va començar a despuntar amb el Casademont Girona.

"Gràcies bàsquet per ajudar-me a crèixer i a agafar confiança en mi mateix per convertir-me en l'home i en el pare que soc avui", escriu Trias en la carta. Després es dedica a donar les gràcies a tots els clubs on ha militat, començant pel Casademont Girona i acabant pel Bàsquet Girona de Marc Gasol. Trias també ha jugat amb el Múrcia, el Barça, el Joventut, l'Andorra, el València, el Barça B i el Manresa, en una trajectòria plena d'èxits personals i col·lectius. El pivot gironí, de 38 anys, es va formar als Maristes i de seguida va passar al Sant Josep, a l'Adepaf i va debutar a l'ACB amb el Casademont. Era el 31 d'octubre de 1999 i el rival, el Cantàbria (91-70) en un equip dirigit per Trifon Poch.

A l'ACB hi ha disputat 403 partits, fent 2.020 punts, capturant 1.560 rebotsi acumulant 3.012 crèdits de valoració. En el seu palmarés hi destaca l'Eurolliga conquerida amb el Barça (2009/10), club amb el que també s'havia apuntat la Copa d'aquella temporada i la del 2007. A més hi va guanyar la lliga ACB 2008/09.

Prem per veure més contingut per a tu