Segueix-nos a les xarxes socials:

Messi nega haver pagat la fiança de Ronaldinho

El davanter argentí també nega que el seu futur pugui estar lligat a l'Inter de MIlà

Messi nega haver pagat la fiança de RonaldinhoReuters

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha desmentit haver pagat la fiança del seu excompany Ronladinho Gaucho perquè deixés la presó de Paraguay i pugués continuar en arrest domiciliari, a més de negar un possible fitxatge per l'Inter de Milà.

Messi va desmentir ambdues informacions publicades pel mitjà argentí TNT Sports, a través del seu compte d'Instagram. El 10 del Barça va capturar la imatge i va escriure "Mentida número 1" i "Mentida número 2" sobre elles, a més de cobrir tota la notícia amb la inscripció "Fake News".

El davanter del FC Barcelona, que fa mesos que ha de desmentir informacions i que critica l'actitud d'alguns mitjans del seu país, va dir a més que el que "van dir sobre Newell's fa unes setmanes també era fals", negant així qualsevol opció de deixar la Ciutat Comtal per tornar a Argentina.

"Sort que ningú els creu" ha sentenciat Messi, que ha aprofitat la publicació per desmentir la seva arribada a l'Inter de Milà després d'especulacions de la premsa italiana i d'alguns dirigents del club "neroazzuro".

Prem per veure més contingut per a tu