Segueix-nos a les xarxes socials:

La RFEF acollirà aquest dilluns el sorteig dels calendaris de Primera i Segona

El Girona coneixerà els seus rivals en una lliga que arrencarà el 12 de setembre però els gironins tindran ajornats els dos primers partits per haver jugat la promoció

El saló Luis Aragonés de la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid) acollirà aquest dilluns, a partir de les 18.30 hores, el sorteig del calendari dels campionats nacionals de Primera i Segona Divisió.

Per raons de seguretat sanitària, l'acte no comptarà amb l'habitual presència de públic i mitjans de comunicació a la sala d'actes, segons ha informat la RFEF en un comunicat.

Així, el sorteig de Primera podrà ser seguit en directe a través dels canals oficials de la RFEF, mentre que el de Segona serà realitzat posteriorment i el resultat es comunicarà també a través dels mitjans oficials de la Federació.

Aquest primer esdeveniment de cara a la nova temporada vol ser més "un reconeixement social als que es troben en primera línia davant la pandèmia de COVID-19 des de molt diferents col·lectius", va explicar la RFEF.

Per això, la RFEF ha convidat a un metge d'Atenció Primària de la Comunitat de Madrid, a una professional de neteja, a un director d'Institut públic, a un policia local i a un tècnic d'Atenció Primària de l'SUMMA 112 perquè siguin els encarregats de treure les boles que determinaran el calendari de Primera.

Prem per veure més contingut per a tu