Segueix-nos a les xarxes socials:

El Garatge Plana Girona cau golejat a casa contra el Barça

Derrota dels gironins després de dues victòries consecutives ?Els blaugrana, que es van avançar als 47 segons de joc, van deixar el duel pràcticament sentenciat en arribar al descans amb 0-3

El Garatge Plana Girona cau golejat a casa contra el Barçaaniol resclosa

El Garatge Plana Girona va encaixar una dura derrota davant el Barça (1-5) en un partit que no va tenir massa història, ja que al descans els visitants ja havien deixat pràcticament encarrilat el partit (0-3). Amb la d'ahir, ja són nou les vegades que els dos conjunts s'han vist les cares des que els blanc-i-vermells van ascendir a l'OK Lliga fa cinc temporades, i els tres punts sempre s'han decantat cap al costat blaugrana.

I és que no havia passat ni un minut de joc i el Barça ja s'havia posat per davant en el marcador. Ignacio Alabart va marcar el 0-1 quan només havien trascorregut 47 segons, i a partir d'aquí tot ja va anar costa amunt per a l'equip entrenat per Ramon Benito i Marc Comalat. Després, els gols de Panadero i Nunes, abans del descans, van deixar el partit molt encarrilat pel conjunt visitant (0-3).

Però els gironins no es van rendir, i van posar emoció al matx quan David Gelmà va anotar l'1-3 quan s'havien disputat 7 minuts de la segona meitat. Tot i així, les dianes de Nunes i Rodrigues en les acaballes del duel van sentenciar el partit per a un Barça que se situa líder provisional de la competició, mentre que el Garatge Plana Girona es manté a mitja taula amb 6 punts després d'arribar en el partit d'ahir havent sumat dues victòries consecutives.

«Hem fet un bon partit, crec que no ens merixíem anar 0-3 al descans, tot i que el Barça en el moment que els regales coses són molt perillosos», valorava Ramon Benito al final del partit, qui també explicava que «jugar a porta tancada ho veig un sense sentit, ja que la nostra il·lusió és jugar amb públic».