Segueix-nos a les xarxes socials:

El Quart comença la Lliga EBA amb una bona victòria

El conjunt dirigit per Carles Ribot suma el primer triomf del curs contra el Consell Air Europa en un partit molt igualat i que no es va decidir fins al final

El Quart comença la Lliga EBA amb una bona victòria· Marc Martí

El Quart Germans Cruz va començar la Lliga EBA amb una victòria davant el Consell Air Europa, de Mallorca (80-74), en un partit igualat fins al final del tercer període, però que l'equip entrenat per Carles Ribot va començar a trencar en l'inici de l'últim període, no sense patiment.

No va ser fàcil per als locals encetar la temporada amb un triomf, i és que en l'inici del partit, els visitants dominaven (14-19). Després, el Quart va reaccionar, tot i que va arribar al descans amb un lleuger desavantatge (37-38).

Després d'un tercer període també molt igualat (55-54), els locals van trencar el duel agafant un avantatge de 9 punts en els tres primers minuts de l'últim període (68-59). Una diferència que els faria afrontar els últims minuts de partit amb una mica més de tranquil·litat, i tampoc es van espantar quan els mallorquins van tornar a aproximar-se a només 3 punts (77-74) quan faltaven poc menys de dos minuts pel final. Un triple de Xavi Costa, posava el definitiu 80-74. I és que després, una bona defensa dels de Carles Ribot segellava el triomf local.