Segueix-nos a les xarxes socials:

Casemiro deixa el Madrid a només tres punts del lideratge de l'Atlètic

Un cop de cap del brasiler posa els blancs de nou en la lluita per la Lliga en un duel on Courtois va ser també clau

La insistència de Casemiro que, en el seu tercer intent, va aconseguir marcar de cap, va donar la victòria a un Reial Madrid que va patir més del compte davant un Valladolid que va mostrar desvergonyiment i ganes i que, en el seu millor moment de joc, es va veure per darrere en el marcador. Els blancs van aprofitar la derrota de l'Atlètic amb el Llevant (0-2) per retallar marge i amenaçar el líder. El Madrid ja és a només tres punts dels matalassers, que això sí, tenen un partit menys.

El Madrid va deixar clar, des de l'inici, que no volia sorpreses. Conscient que no podia fallar més i que disposava d'una gran ocasió de retallar el desavantatge amb el liderat després de l'ensopegada de l'Atlètic, va sortir pressionant. El Valladolid es va mostrar valent, però, i va posar a prova en diverses ocasions a Curtoiourtois. El partit estava obert. Orellana va fallar l'1-0 a l'inici de la segona part, evitat pel porter visitant. Qui no va perdonar va ser Casemiro, a la sortida d'un corner al minut 63, per fer el 0-1.