Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bàsquet Girona s'enfonsa als últims minuts i no jugarà el «play-off» d'ascens (73-61)

El Bàsquet Girona s'enfonsa als últims minuts i no jugarà el «play-off» d'ascens (73-61)

Punt i final a la primera temporada del Bàsquet Girona a la LEB Or. L'objectiu de guanyar a Càceres per ser repescats pel "play-off" no s'ha pogut complir tot i tenir opcions pràcticament fins el final, quan uns últims minuts molt dolents han donat la victòria en safata als extremenys (73-61). Una vegada més la irregularitat ha passat factura en un partit marcat pel desencert del primer temps, per una bona ratxa a l'inici del quart parcial que ha disparat els de Carles Marco amb 10 punts d'avantatge (42-52), i amb un posterior parcial del Càceres de 25-4 que ho ha canviat tot (67-56). La permanència, per fortuna, ja estava assegurada. Els condemnats a acompanyar el Canoe i el Tizona a Plata han sigut el Lleida, derrotat a Melilla, i el perdedor del Ourense-Murcia endarrerit que es recupera dimarts.

Després d'una primera part marcada pel desencert, on el Girona ha sobreviscut gràcies a la defensa (26-24 al descans), a la segona meitat l'equip gironí ha fet un pas endavant i ha aconseguit, fins i tot, marxar de 10 (42-52) gràcies a un triple de Sàbat a l'inici de l'últim quart. El Cáceres no s'ha rendit i amb dos triples seguits de Ventura ha tornat al partit (53-56), per encaminar el partit cap a un altre final a cara o creu. Xavier ha empatat a 56 a 4.50. Schmidt ha forçat la cinquena falta de Busquets en una acció de 2+1 per situar el 59-56 a 4 minuts del final, i després d'un triple errat per Schaftenaar, Schmidt ha tingut tres tirs lliures per una falta de Logan. Un 20-4 de parcial disparava els locals a +6 a 3:30 (62-56), que poc després s'han posat de 8 (64-56). Xavier des del tir lliure sentenciava (65-56) amb un tir lliure a menys de dos minuts del final. El parcial encaixat ja era de 23-4 i per postres Schaftennar errava dos tirs lliures i Ventura posava el 67-56. El triple de Cosialls a 42 segons del final arribava tard (69-61).

Una de les bones notícies del partit ha sigut la reaparició de Gerard Sevillano, superada la seva lesió, que ha aportat un plus d'energia molt necessari en els moments crítics.

Prem per veure més contingut per a tu