Segueix-nos a les xarxes socials:

El Garatge Plana Girona es queda amb la mel als llavis

Un gol del Reus Deportiu quan faltaven tres segons pel final de la pròrroga (7-6) acaba amb el somni de la Copa del Rei

El Garatge Plana Girona es queda amb la mel als llavisGirona CH

El Garatge Plana Girona ha caigut eliminat de la Copa del Rei d'hoquei patins que s'està disputant a La Corunya. L'equip dirigit des de la banqueta per Marc Comamala i Ramon Benito ha signat un extraordinari partit contra el Reus Deportiu però ha acabat perdent per culpa d'un gol a l'últim sospir del temps extra.

Tot i que sobre el paper no era de bones a primeres el favorit per accedir a les semifinals del torneig, el conjunt blanc-i-vermell ha posat contra les cordes al seu rival. No només ha mantingut la balança ben equilibrada fins al descans (2-2), sinó que ha allargat aquesta igualtat durant tota la segona meitat, quan ha arribat a avançar-se fins a dues vegades en el marcador. David Gelmà ha posat el 5-6 en el marcador però Marc Julià ha instal·lat el 6-6 amb el qual s'ha arribat al final del temps reglamentari.

La pròrroga ha sigut també molt igualada i només s'ha trencat quan només faltaven tres segons. En una acció fortuïta, Àlex Rodríguez ha batut Llaverola per fer pujar el definitiu 7-6. El Reus Deportiu s'enfrontarà ara al guanyador del partit que en unes hores enfrontarà el Barça amb el Noia.