Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Araski serà el primer obstacle de l'Uni la temporada 2021-22

L'anada del duel contra l'Avenida es disputarà a Salamanca en la desena jornada

L'Araski serà el primer obstacle de l'Uni la temporada 2021-22· Marc Martí

L'Spar Girona ja coneix el calendari de la Lliga Femenina Endesa per a la temporada 2021-22. L'Araski serà el primer obstacle de l'equip d'Alfred Julbe, que s'estrenarà a Vitòria el cap de setmana del 25 de setembre. El curs també s'acabarà a domicili. I és que les gironines visitaran l'Ensino Lugo el cap de setmana del 17 d'abril. Els play-off començaran el 21 d'abril fins al 12 de maig amb la gran final.

El primer partit a Fontajau serà a la jornada 2 amb la visita del València, subcampió de la Lliga després de perdre contra l'Avenida (29 de setembre). L'Uni s'enfrontarà a les de Roberto Íñiguez a la jornada 10 i 25. L'anada serà el cap de setmana del 27 de novembre a Salamanca i la tornada el 16 de març a Girona.

La Copa de la Reina es disputarà a València del 24 al 27 de març del 2022 amb el duel decisiu entre les gironines i l'Ensino Lugo.

El calendari de l'Uni per a la temporada 2021-22

Calendari de la Lliga Femenina Endesa

El GEiEG Uni s'estrena a casa

D'altra banda el GEiEG Uni començarà la Lliga Femenina 2 el cap de setmana del pròxim 2 d'octubre. Ho farà a casa contra el Picken Claret valencià. I l'acabarà el 9 d'abril rebent l'Stadium Casablanca.

Prem per veure més contingut per a tu