Segueix-nos a les xarxes socials:

L’expedició olímpica espanyola ja és a Tòquio

La segona tanda de membres de l’equip olímpic, amb un total de 221 persones, va patir un retard de set hores en el seu vol per l’elevat pes de l’equipatge i les altes temperatures

L’expedició olímpica espanyola ja és a TòquioEFE

El gruix de l’expedició olímpica espanyola ha aterrat aquest diumenge a Tòquio, on afrontarà els Jocs Olímpics, després d’un llarg viatge des de Madrid que es va veure alterat per l’elevat pes de l’equipatge dels esportistes i per les altes temperatures.

La segona tanda de membres de l’equip olímpic, formada per 221 persones entre esportistes i altres components de l’expedició, va aterrar a l’aeroport de Narita de la capital japonesa a les 18.57 h (hora local) després de sortir dissabte a les 23.12 hores de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

«Un exemple per a tothom»

Encapçalant l’expedició hi havia el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, i la secretària general de l’organisme, Victoria Cabezas, que van destacar la paciència i el bon humor dels esportistes després que el vol previst inicialment per a les 16.25 de dissabte es retardés gairebé set hores per excés de pes i a causa de les elevades temperatures previstes per a l’hora de l’enlairament.

«El nostre equip olímpic és extraordinari. Un veritable luxe. La reacció de tota la delegació davant la llarga espera a l’aeroport és digna d’admirar. Gràcies esportistes, tècnics i a tota la delegació espanyola per ser sempre exemple per a tothom!», va apuntar Blanco a Twitter.

Prem per veure més contingut per a tu