Segueix-nos a les xarxes socials:

Suècia impedeix el tercer or consecutiu d’Espanya

El combinat entrenat per Jordi Ribera cau en la final de l’Europeu que es decideix amb el temps ja exhaurit i un penal transformat per Ekeberg

Suècia impedeix el tercer or consecutiu d’EspanyaMARTON MONUS

No hi ha res que faci tant de mal com la manera en la qual la selecció espanyola d’handbol va perdre ahir l’Europeu en la final davant Suècia (27-26). L’Espanya que dirigeix el tècnic sarrianenc Jordi Ribera es va quedar sense poder sumar el tercer or consecutiu en un campionat continental, tot i que es va emportar una meritòria medalla de planta.

En un partit d’allò més igualat, el combinat espanyol havia aconseguit eixugar una diferència de dos gols per darrere (26-24) quan estava contra les cordes per arribar amb empat a 26 en l’últim minut de joc i amb la possessió a favor seu. Va ser en aquell moment que Jordi Ribera va demanar temps mort per elaborar un últim atac que conduís a Espanya al seu tercer or consecutiu en un Campionat d’Europa, però Cañellas va llançar massa forçat i el porter suec va aturar. Era el torn dels nòrdics, que amb 20 segons podien tenir una última acció i evitar la pròrroga. Es van trobar amb uns set metres amb el temps ja exhaurit que Ekeberg es va encarregar de transformar per donar el cinquè títol continental a Suècia.