Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jornada de l’Esport Femení torna als orígens

La desena edició recupera el seu format habitual després de la pandèmia i serà el 25 de setembre

La Jornada de l’Esport Femení torna als orígens

La Jornada de l’Esport Femení atrapa aquest 2022 la seva desena edició. Se celebrarà el diumenge 25 de setembre a la ciutat de Girona i recuperarà el seu format habitual, després que l’últim any s’hagués d’adaptar a les restriccions marcades per la pandèmia. Diferents espais com ara les places Salvador Espriu, Catalunya i Calvet i Rubalcaba, així com la llera del riu Onyar, acolliran aquest esdeveniment.

Enguany es comptarà amb diverses ambaixadores. Una d’elles, d’honor, com és el cas de Laia Palau, exjugadora de bàsquet i actualment directora esportiva de l’Uni Girona. També Isabel Sánchez-Aran (bussejadora a pulmó lliure), Txell Figueras (ciclista de muntanya), Yasmina Alcaraz (àrbitra bàsquet) i Nora Carbonell (surf de neu). Ahir al migdia es van citar a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona, juntament amb el diputat d’Esports, Jordi Masquef; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran; la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià; i la coordinadora de la Jornada de l’Esport Femení, Olga Praderas. Allà s’hi ha dut a terme la seva presentació oficial, amb la presència també de representants d’aquelles entitats i associacions esportives que hi col·laboraran.

El diumenge 25 de setembre, la jornada de l’Esport Femení d’aquest 2022 permetrà a totes les nenes, noies i dones que ho vulguin practicar i aprendre sobre un total de 19 disciplines esportives: hoquei sobre patins, tennis de taula, gimnàstica artística, voleibol, piragüisme, atletisme, rugbi, gimnàstica rítmica, halterofília, bàsquet, futbol, handbol, patinatge, escacs, judo, tennis, skate, marxa nòrdica i paleotraining), a més dels jocs tradicionals del bèlit i les bitlles catalanes.

Prem per veure més contingut per a tu