Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Espanyol impugna el derbi contra el Barça per l’alineació de Lewandowski

El club blanc-i-blau considera que el polonès, a qui un jutjat va donar la cautelar, no podia jugar

L’Espanyol ha decidit impugnar el derbi de LaLiga Santander de dissabte passat contra el Barcelona a l’Spotify Camp Nou (1-1), en considerar alineació indeguda de l’equip blaugrana la presència a l’onze del davanter polonès Robert Lewandowski. El club blanc-i-blau ha sol·licitat, amb un escrit a la Reial Federació Espanyola de Futbol, l’alineació indeguda de Lewandowski, segons va informar ahir el mateix Espanyol en un comunicat.

L’atacant polonès va ser sancionat amb tres partits després de l’expulsió durant el partit contra Osasuna i era baixa per al derbi de dissabte passat, però finalment va poder disputar el partit ja que el jutjat Central del Contenciós Administratiu número 2 de Madrid li va concedir la suspensió cautelar divendres. La institució blanc-i-blava va qualificar llavors «d’injustícia» aquesta decisió.

En el comunicat publicat ahir a la tarda per l’Espanyol, el club periquito recorda que abans del partit va avisar «de bona fe» tant el col·legiat del partit, Mateu Lahoz, com a la pròpia Reial Federació Espanyola de Futbol. En qualsevol cas, Lewandowski va formar part de l’onze titular que va presentar el conjunt que prepara Xavi Hernández.

Els dirigents de l’entitat espanyolista insisteixen que defensaran els seus interessos «amb tots els recursos disponibles». A més a més, el club català qualifica de nou aquest episodi com una «flagrant injustícia» que, segons la seva opinió, «posa en risc l’essència de la competició». Un gol de Joselu de penal a la segona part va donar un punt a l’Espanyol al camp de l’etern rival (1-1).

Prem per veure més contingut per a tu