Segueix-nos a les xarxes socials:

La bona ratxa del Girona B es veu tallada per la Muntanyesa

El Girona B ha començat la segona volta de la lliga de 3a RFEF amb una derrota al camp de la Muntanyesa per 2 a 1. El duel era clau perquè el filial s’enganxés definitivament al «play-off» després d’encadenar tres triomfs consecutius.

En una primera mitja hora de joc de domini local i amb poques aproximacions a la porteria d’Iker, el filial ha ensenyat les urpes en el tram final mitjançant Dawda. El davanter banyolí ha avisat amb dos xuts des de fora l’àrea. Mourin s'ha lluït per evitar que fes el primer. Dawda ha tornat a ser protagonista en forçar un penal molt dubtós al límit del descans que ell mateix ha transformat.

Semblava que l’equip d’Axel Vizuete marxaria a la mitja part per davant, però Velillas ha empatat de vaselina el partit a la següent acció. Resposta fulminant de l’equip de Raul Paje amb una transició ràpida fruit d'una pèrdua de Karim.

La segona meitat s'ha iniciat com havia acabat, amb una estocada al Girona B. Manrique Tomàs ha xiulat el segon penal de l’enfrontament per unes mans de Moussa Kebé després d’un servei de banda. Velillas ha agafat la responsabilitat i ha enganyat Iker des dels onze metres.

Amb avantatge al marcador, la Muntanyesa s'ha tancat bé al darrere i no ha concedit ocasions a un Girona B que ha acabat amb deu per l’expulsió d’Antal.

Prem per veure més contingut per a tu