Segueix-nos a les xarxes socials:

Obradoiro - Bàsquet Girona, en directe

Segueix en directe la narració del partit Obradoiro - Bàsquet Girona que es juga al pavelló Multiusos Fontes do Sar

Obradoiro - Bàsquet Girona, en directeMarc Martí Font

En directe

Última actualització 23:00

Fins aquí la narració d'avui, gràcies per haver-nos seguit i fins la propera!

A part de la derrota, l'altra mala notícia és la lesió de Quino Colom, que s'ha hagut de retirar després de torçar-se el turmell. D'aquesta forma, Iroegbu queda com a únic base de l'equip i això obligarà l'equip a buscar un relleu en el mercat.

Final del partit al Fontes do Sar amb la victòria de l'Obradoiro (85-79). El matx ha estat marcat pels altibaixos constants que ens han portat a un tram final molt igualat que hagués pogut caure per qualsevol dels dos equips, però els gironins no han estat encertats en diverses jugades claus.

Una tècnica a Pons per envair el servei de banda d'Obradoiro ho posa encara més difícil (84-79, m.39:37).

I, ara, el Bàsquet Girona ha forçat una situació d'aalternança, però la possessió pertocava als gallecs. A, tot això, reguitzell de temps morts i el partit que supera amb escreix les dues hores (83-79, m.39:38).

I, efectivament, encara no està del tot decidit perquè Iroegbu ha anotat un triple des de molt lluny a la desesperada. Això sí, pràcticament només els gallecs poden perdre el partit (83-79, m.39:36).

Nova situació absolutament surrealista que hauria pogut donar opcions al Bàsquet Girona, però que al final l'acabarà condemnant. Primer, Pons ha esmaixat en rebot després de tir lliure, i en el servei de fons dels gallecs els de Salva Camps han recuperat la pilota (amb la possibilitat de posar-se a dos o un punt) per tornar-la a perdre tot seguit. Els àrbitres indiquen ara falta antiesportiva sobre Zurbriggen i aquí possiblement -si no hi han més sorpreses- acabaran les opcions pels gironins (82-76, m.39:25).

Els gironins han pogut col·locar-se a dos punts amb una jugada al contraatac d'Iroegbu, però el nigeria no ha estat encertat i ara els gallecs han deixat passar els segons i, a més, han acabat anotant des de fora. El partit ara sí que es complica molt a un minut pel final (80-73, m.40).

El partit està absolutament boig i fins a la botzina final no estarà res decidit. Ara que semblava que l'Obradoiro ho tenia tot de cara, el Bàsquet Girona es torna a connectar (77-73, m.38:15).

Pustovyi ha canviat novament el partit i ara els gallecs s'apropen a la victòria amb la superioritat de l'ucraïnès i algunes errades dels gironins en la lectura del joc tant en defensa com en atac (75-70, m.38).

Capgira la situació el Bàsquet Girona amb un triple d'Iroegbu. Quina muntanya russa i quina capacitat dels gironins per tornar al partit en poc temps (68-68, m.37).

Tot i la lesió de Colom, en aquest últim quart les sensacions tornen a ser bones. A l'Obradoiro li costa molt circular la pilota i els gironins estan podent jugar en transició. Ara triple de Susinskas per deixar la diferència en només 4 punts (67-63, m.35)

Sembla que a Quino Colom li ha marxat el turmell en una jugada i mostra clars símptomes de dolor.Ara s'aixeca però visiblement coix. Més problemes per la posició de base pels gironins (67-60, m.33).

El decorat del partit ha canviat en aquesta arrancada d'últim quart. Molt més agressiu el Bàsquet Girona i, a més, està trobant situacions clares per anotar.

Acaba el tercer quart amb un avantatge d'11 punts pels de Santiago de Compostela. El Bàsquet Girona ha de recuperar la intensitat defensiva del segon quart si vol lluitar pel partit (64-53, m.30).

Havia reaccionat el Bàsquet Girona amb un parcial de 5 a 0, però l'Obradoiro torna el parcial i la diferència es manté per sobre dels 10 punts (62-50, m.29).

Moment de partit molt complicat pel Bàsquet Girona, que veu com poc a poc els gallecs van eixamplant la diferència (57-45, m.28).