Xavi avisa del futur: «El culer ha d'entendre que la situació econòmica del Barça és difícil»

Els blaugranes visiten un Almeria ja descendit amb la possibilitat d’obrir més marge sobre el Girona, que va perdre dimarts, en la lluita pel subcampionat

Resultats i classificació de Primera Divisió

Xavi Hernández.

Xavi Hernández. / Europa Press

Joan Domènech

Recuperada la satisfacció de tornar al segon lloc de la Lliga, que caldrà mantenir en els pròxims tres partits fins al final del torneig, el focus de preocupació en el cos tècnic del Barça es dirigeix ara cap la pròxima temporada i les possibilitats que tingui el club de poder millorar la plantilla amb fitxatges.

«El culer ha d’entendre que la situació econòmica és difícil», va avisar Xavi Hernández, amb cert aire de tristor perquè les expectatives d’emprendre la renovació desitjada acabaran perdent-se pel camí. «L’objectiu és canviar coses, incorporar gent, millorar, perquè, si no, ens quedarem igual», reflexionava el tècnic, brindant una fàcil lectura sobre el que significa quedar-se igual: sense obtenir títols i aspirar a la segona plaça a la Lliga. La voluntat de «competir» no variarà ni es reduirà, només que estarà limitada.

El Barça va recuperar el segon lloc i ara pot ampliar l’avantatge respecte al Girona, tercer classificat un punt per sota, si derrota a l’Almeria, ja descendit. «No serà senzill ni fàcil vèncer l’Almeria», va comentar Xavi.