Segueix-nos a les xarxes socials:

Reial Madrid - Bàsquet Girona: Esforç insuficient per donar la campanada (92-79)

Un Poirier molt superior en la pintura (19 punts) contraresta els intents gironins per competir fins al final

Les imatges del Reial Madrid - Bàsquet GironaEFE

11

El Bàsquet Girona no ha pogut donar la sorpresa al Wizink Center malgrat donar la cara durant més de 30 minuts (92-79). La potència física de Poirier, que ha acabat amb 19 punts i ha dominat a plaer en la pintura en molt moments del duel, així com el talent individual intermitent de Campazzo, ha estat una llosa massa gran per l'equip de Katsikaris. Després d'un primer quart en que els blancs han jugat a plaer en atac (28-18), les aparicions puntuals d'Iroegbu i la connexió entre Colom i els jugadors interiors ha donat esperances i ho ha deixat tot obert al descans (48-44).

Però un parcial de sortida de 6 a 0 dels blancs gràcies a l'entesa entre Campazzo i Poirier estirava la diferència fins als 10 punts (54-44), i malgrat la bona mentalitat gironina per no deixar-se anar, els de Chus Mateo han aprofitat un petit moment de crisi del seu rival en l'últim quart per deixar el partit gairebé vist per sentència (86-69) i convertir els últims minuts en un pur tràmit.

A l'espera de la resta de resultats de la jornada, la derrota "in extremis" del Breogán minimitza els danys d'una més que previsible ensopegada que manté els de Katsikaris amb dues victòries d'avantatge respecte a la zona de descens.

En directe

Última actualització 14:21

Final del partit al Wizink Center amb una victòria clara del Madrid davant un Bàsquet Girona que no ha pogiut contrarestar el talent dels blancs i la potència física de Poirier (92-79).

Triple de Juani Marcos per reduir la diferència però el partit ja està molt costa amunt (88-76, m.40).

Una llàstima els últims atacs desaprofitats del Bàsquet Girona i ara el Madrid no perdona i pràcticament sentencia el partit amb un Poirier que està fent molt mal (83-69, m.36)

Bons talls a canasta de Vila en un intercanvi de cistelles insuficient pels gironins (77-69, m.34).

Els blancs n'estan tenint prou amb una versió a mig gas per superar un Bàsquet Girona que ha tingut problemes en el tercer quart per jugar amb l'alegria de la primera part en atac.

Final del tercer quart al Wizink Center amb una diferència que es manté estable al voltant dels 10 punts (68-58, m.30).

Aprofita el Bàsquet Girona unes filigranes poc efectives de Campazzo per tornar al partit (68-58, m.30).

Amaga amb escapar-se definitivament el Madrid. Li costa el Bàsquet Girona mentenir el llistó físic (66-53, m.27).

Vital el francès per mantenir amb vida el Bàsquet Girona amb dos triples (61-53, m.25).

No està funcionant ara la connexió de Colom amb els interiors gironins. Ara Pons intentava una esmaixada espectacular però Poirier ho ha impedit cometent falta (57-48, m.24).

Arranca fort el Madrid la segona part amb la connexió Campazzo-Poirier en transició (54-44, m.22).

Acaba la primera part al Wizink Center amb un alley-off de Poirier. Tot i això, el Bàsquet Girona està mostrant una versió molt competitiva i està especialment còmode en atac (48-44, m-20).

Semblava que agafava una petita renda el Madrid, però el Bàsquet Girona ha reaccionat novament amb la gran direcció de Colom. Tindrà una última possessió el Madrid abans del descans (46-44, m.20).

Els blancs només estan anotant amb regularitat des de la línia de tirs lliure,s aprofitant que els de Katsikaris estan en bonus (44-39, m.19).

El Bàsquet Girona està aconseguint que el Madrid no estigui gens còmode en atac, forçant pèrdues de pilota i baixant el ritme de l'atac. Iroegbu posa els gironins a només un punt (40-39, m.18).

Els gironins estan ara en el millor moment del partit, jugant amb fluidesa en atac i minimitzant el talent del Madrid (38-33, m.15).

Està fent molt mal el francès amb la seva potència física i suma un altre 2+1. El Bàsquet Girona es manté en el partit amb la bona direcció de Colom, generant bones situacions de tir pels seus companys, i ara Davies culmina un contraatac per deixar la diferència en només cinc punts (34-29, m.13).