Reial Madrid - Bàsquet Girona: Esforç insuficient per donar la campanada (92-79)

Un Poirier molt superior en la pintura (19 punts) contraresta els intents gironins per competir fins al final

Guillem Camps

El Bàsquet Girona no ha pogut donar la sorpresa al Wizink Center malgrat donar la cara durant més de 30 minuts (92-79). La potència física de Poirier, que ha acabat amb 19 punts i ha dominat a plaer en la pintura en molt moments del duel, així com el talent individual intermitent de Campazzo, ha estat una llosa massa gran per l'equip de Katsikaris. Després d'un primer quart en que els blancs han jugat a plaer en atac (28-18), les aparicions puntuals d'Iroegbu i la connexió entre Colom i els jugadors interiors ha donat esperances i ho ha deixat tot obert al descans (48-44).

Però un parcial de sortida de 6 a 0 dels blancs gràcies a l'entesa entre Campazzo i Poirier estirava la diferència fins als 10 punts (54-44), i malgrat la bona mentalitat gironina per no deixar-se anar, els de Chus Mateo han aprofitat un petit moment de crisi del seu rival en l'últim quart per deixar el partit gairebé vist per sentència (86-69) i convertir els últims minuts en un pur tràmit.

A l'espera de la resta de resultats de la jornada, la derrota "in extremis" del Breogán minimitza els danys d'una més que previsible ensopegada que manté els de Katsikaris amb dues victòries d'avantatge respecte a la zona de descens.