El cantautor Manuel Carrasco, que ahir a la nit va presentar aquesta nit en el Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell el seu sisè i últim àlbum, "Bailar el Viento", triple Disc de Platí, s'ha posat els seus fans ala butxaca des de la primera nota. L'andalús ha posat de peu als seus més de 2.100 seguidors pràcticament en cadascuna de les més de 20 cançons que ha interpretat i ha fet gala de la seva qualitat musical tocant la guitarra i el piano, i fins i tot una pandereta que finalment ha regalant al públic.

Un Cap Roig entregat l'ha seguit cantant les seves cançons, corejant les seves tornades, saltant, movent els braços i picant de mans, fent en summa tot el que ell els demanava

Va ser una nit plena de sorpreses; el de Huelva, de 35 anys, ha interpretat un dels seus temes, "No tengo prisa", sense micròfon, només amb la seva guitarra, acompanyat del seu amic Raúl Rojas.

També ha saltat entre la gent i fins i tot ha interpretat una bulería composada per a aquest concert per als seus seguidors, en les quals s'ha referit a cales, tradicions i personatges famosos de la zona.

Els seus fans han respost fidelment a totes les seves cançons, tant les del seu últim treball, com als èxits més coneguts d'alguns dels seus discos.