L'espectacle internacional de màgia Nit d'Il·lusió de Santa Cristina d'Aro, que enguany arriba a la vintena edició, tindrà lloc el dissabte 17 d'agost, a dos quarts d'onze de la nit, a l'Espai Ridaura del municipi. En aquesta ocasió, el popular espectacle comptarà amb la presentació de set artistes, entre els quals hi ha el popular il·lusionista Xevi, que alhora és el director i coordinador de l'espectacle, que organitza Mans Màgiques al Món. A part de Xevi, actuaran el gran Braulio, Maxime Minerbe, Herbert & Alyson, Arno, Jaime Figueroa i Yunke «Vitruvio».

«Convertim Santa Cristina en la gran capital de la màgia de la Costa Brava amb un espectacle apte per a tots els públics», afirma el seu director, que compta amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració del departament de Cultura i La Casa Màgica. La venda anticipada de les entrades amb localitats numerades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme. El preu de l'entrada és de 22 euros.

Una de les presències destacades de la 20a Nit d'Il·lusió serà el francès Arno, conegut com el Mag dels Ocells, que ja va actuar el 2009. Des de França arribaran també Herbert & Alyson, entranyable parella d'home i ànec que va fer fortuna a Las Vegas, i Maxime Minerbe, amb el seu número de canvi ultraràpid de vestits.

«Braulio és el millor mag del món, o això és el que ell es pensa...». Així es presenta el divertit espectacle d'Adrián Conde, conegut com El Gran Braulio. La representació estatal inclou també el madrileny Jaime Figueroa, un altre especialista en màgia còmica, i Yunke, amb un potent número basat en l'Home de Vitruvi.