Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquests són els 3 indrets gironins que han enamorat a Lewandowski i la seva família

La dona del davanter del Barça, Anna Lewandowska, ha publicat a Instagram diverses fotografies en diferents punts de la Garrotxa

Aquests són els 3 indrets gironins que han enamorat a Lewandowski i la seva famíliaReuters

Aquest cap de setmana, la Garrotxa ha estat el destí triat per la família de Robert Lewandowski, el reconegut davanter del Futbol Club Barcelona, per passar-hi una estona de repòs. La seva esposa, Anna Lewandowska, ha compartit a través del seu compte d'Instagram diverses imatges captivadores d'ella mateixa immersa en els impressionants paisatges de la comarca.

Amb l'etiqueta "Llocs Màgics. Descobrint Catalunya", Lewandowska ha descrit les seves experiències a les comarques gironines en una publicació escrita en català. Entre els llocs màgics que la dona del futbolista polonès va explorar, es destaquen el volcà Croscat, la ciutat d'Olot i Besalú. A la publicació, va detallar aquestes ubicacions, incloent-hi una fotografia presa al carrer Comte Tallaferro de Besalú.

Les imatges compartides també mostren Lewandowska al morro de l'Abella (Osona), aquest últim indret havent causat una profunda impressió a la polonesa durant la seva escapada de cap de setmana.

La publicació ja té més de 40.000 "m'agrada".

Prem per veure més contingut per a tu