Aquests són els 3 indrets gironins que han enamorat a Lewandowski i la seva família

La dona del davanter del Barça, Anna Lewandowska, ha publicat a Instagram diverses fotografies en diferents punts de la Garrotxa

Aquest cap de setmana, la Garrotxa ha estat el destí triat per la família de Robert Lewandowski, el reconegut davanter del Futbol Club Barcelona, per passar-hi una estona de repòs. La seva esposa, Anna Lewandowska, ha compartit a través del seu compte d'Instagram diverses imatges captivadores d'ella mateixa immersa en els impressionants paisatges de la comarca.

Amb l'etiqueta "Llocs Màgics. Descobrint Catalunya", Lewandowska ha descrit les seves experiències a les comarques gironines en una publicació escrita en català. Entre els llocs màgics que la dona del futbolista polonès va explorar, es destaquen el volcà Croscat, la ciutat d'Olot i Besalú. A la publicació, va detallar aquestes ubicacions, incloent-hi una fotografia presa al carrer Comte Tallaferro de Besalú.

Les imatges compartides també mostren Lewandowska al morro de l'Abella (Osona), aquest últim indret havent causat una profunda impressió a la polonesa durant la seva escapada de cap de setmana.

La publicació ja té més de 40.000 "m'agrada".