Segueix-nos a les xarxes socials:

Zoo és el primer grup confirmat per les Fires de Girona d'aquest any

El grup valencià actuarà a La Copa el 4 de novembre

Havien de fer un concert el 2021, però el van cancel·lar perquè el cantant Panxo va tenir Covid

Zoo és el primer grup confirmat per les Fires de Girona d'aquest anyDdG

L'Ajuntament de Girona ha confirmat aquest matí l'actuació de Zoo a les Fires de Girona d'enguany. Ho ha fet després que ahir a la tarda el grup valencià anunciés les últimes dates del «Penya Tour» amb una incògnita, i la població de l'actuació del dissabte 4 de novembre estava guixada. Ben aviat van començar les sospites a les xarxes socials, ja que molts gironins tenien el cap que el 4 de novembre és l'últim dia de concerts a l'espai de La Copa en les Fires d'aquest any. L'Ajuntament ha respost la incògnita ben aviat i a través de les xarxes socials ho han «arreglat».

Zoo es va veure obligat a cancel·lar el concert que havia de fer a les Fires de Sant Narcís de 2021, les primeres després de la pandèmia. Era un dels grups més esperats per actuar a les barraques, però el cantant Panxo va donar positiu per Covid i es va d'haver de suspendre el concert del grup valencià. L'actuació s'havia de dur a terme el dissabte 6 de novembre, també l'últim dia de concerts a La Copa, com faran aquest any.

Per altra banda, sembla que l'Orquestra Maribel també actuarà a les Fires de Girona d'aquest any. En alguns dels concerts que han fet en la gira del desè aniversari d'aquest estiu han deixat caure que hi haurà una «sorpresa» a Girona. Sembla, com van dir a l'actuació de Vilobí d'Onyar, que el concert serà l'1 de novembre. Per tant, farien el concert de tarda del dia de Tot Sants, com l'any passat va fer l'Orquestra Di-versiones. Tanmateix, aquest concert encara no s'ha confirmat.

Prem per veure més contingut per a tu