Zoo és el primer grup confirmat per les Fires de Girona d'aquest any

El grup valencià actuarà a La Copa el 4 de novembre

Havien de fer un concert el 2021, però el van cancel·lar perquè el cantant Panxo va tenir Covid

L'Ajuntament de Girona ha confirmat aquest matí l'actuació de Zoo a les Fires de Girona d'enguany. Ho ha fet després que ahir a la tarda el grup valencià anunciés les últimes dates del «Penya Tour» amb una incògnita, i la població de l'actuació del dissabte 4 de novembre estava guixada. Ben aviat van començar les sospites a les xarxes socials, ja que molts gironins tenien el cap que el 4 de novembre és l'últim dia de concerts a l'espai de La Copa en les Fires d'aquest any. L'Ajuntament ha respost la incògnita ben aviat i a través de les xarxes socials ho han «arreglat».

Zoo es va veure obligat a cancel·lar el concert que havia de fer a les Fires de Sant Narcís de 2021, les primeres després de la pandèmia. Era un dels grups més esperats per actuar a les barraques, però el cantant Panxo va donar positiu per Covid i es va d'haver de suspendre el concert del grup valencià. L'actuació s'havia de dur a terme el dissabte 6 de novembre, també l'últim dia de concerts a La Copa, com faran aquest any.

Per altra banda, sembla que l'Orquestra Maribel també actuarà a les Fires de Girona d'aquest any. En alguns dels concerts que han fet en la gira del desè aniversari d'aquest estiu han deixat caure que hi haurà una «sorpresa» a Girona. Sembla, com van dir a l'actuació de Vilobí d'Onyar, que el concert serà l'1 de novembre. Per tant, farien el concert de tarda del dia de Tot Sants, com l'any passat va fer l'Orquestra Di-versiones. Tanmateix, aquest concert encara no s'ha confirmat.