Segueix-nos a les xarxes socials:

Machín fa una crida a l'afició perquè demà Montilivi faci goig

Machín fa una crida a l'afició perquè demà Montilivi faci goigmarc martí

Diumenge passat, un cop consumada la victòria al camp del Tenerife, els jugadors que anaven desfilant per la improvisada zona mixta a una de les portes de sortida de l'estadi Heliodoro Rodríguez López coincidien en fer una crida a l'afició. Conscients que, després d'una nova victòria i d'enfilar-se fins als 47 punts, la visita de l'Sporting de Gijón es presenta com una gran oportunitat per no només allargar la bona ratxa, sinó per demostrar que el Girona també sap guanyar als equips grans. És per això que els futbolistes, un rere l'altre, demanaven als aficionats que, d'una vegada per totes, omplissin l'estadi. Només dos dies després, el club anunciava que la visita dels asturians era decretada com a jornada econòmica, quelcom que fa pensar que, potser, les graderies no presentaran demà l'atractiu aspecte que molts haurien desitjat. S'hagi o no de pagar, el tècnic Pablo Machín, preguntat ahir al respecte, animava tothom a venir a Montilivi i admetia, tot i això, que el Girona juga amb desavantatge si es compara amb la majoria dels equips de la categoria, els quals, segons el seu parer, tenen un suport força més notori dels seus seguidors cada cop que actuen com a local.

"Nosaltres ho posem tot de la nostra part i no hem fallat al que vam prometre des del primer dia, que era que la gent mai marxaria decebuda cap a casa. Som un equip honrat, que donem el màxim de nosaltres mateixos i que sempre seguim una línia constant, amb els nostres errors i els nostres encerts. Això l'afició l'ha de valorar, es vulguin posar o no excuses. Crec que, tal com està tot plegat, els preus de les entrades tampoc seran desorbitats, així que agrairem a tots els aficionats que ens vinguin a animar. Lluitem per ells i volem que hi hagi una comunió amb els nostres seguidors no només per seguir gaudint, sinó per intentar fer quelcom més", va expressar el tècnic. Encara va anar més enllà: "Estem en inferioritat en moltes coses respecte als nostres rivals. Amb l'Sporting, per exemple, no només té un pressupost més gran, sinó que té una afició que l'anima moltíssim i el seu camp reuneix a molta gent. També al Las Palmas, Betis, Saragossa, Osasuna, Ponferradina... Tots ells viuen una situació millor que la nostra. Nosaltres ens hem de sobreposar a tot això. I els que vinguin diumenge (demà), perfecte. Espero que ens ajudin com l'any passat".

Avui obren les oficines

El club mantindrà avui les oficines obertes (de 10 del matí fins a les 6 de la tarda) i tothom es podrà acostar a l'estadi a comprar entrades. Igualment, les taquilles obriran demà fins al migdia, quan comenci el partit. Des de l'entitat s'assegura que la venda d'entrades "va fent" però no serà fins al mateix dia de partit que es farà pública una xifra.

Prem per veure més contingut per a tu